De vaccinatie en het complot

Tijdens de afgelopen angstige maanden, waarin een virus de wereld stop zette, was er een baken van hoop, een vaccin. Miljarden werden er gestopt in het ontwikkelen van zo’n vaccin, wetenschappelijk gezien een zeer moeilijke opgave. Normaal duurt het decennia, maar nu moet het allemaal veel sneller. Om de aandelenmarkten voor instorten te behoeden, voorspelden wereldleiders dat er voor het einde van het jaar zo’n vaccin zou kunnen zijn, ookal waren de experts daar zeer sceptisch over.

De vaccinatie-koorts verstomde zelfs even de stemmen van de anti-vaccinatie activisten. Maar die zijn nu terug, en schuwen het inzetten van complottheorieën niet. De Bill and Melinda Gates foundation zou een vaccin ontwikkelen met een microchip erin, waardoor mensen traceerbaar zouden zijn. Dit bericht is verzonnen en het BBC-artikel waar het zogenaamd in had gestaan, ging eigenlijk over een nog in ontwikkeling zijnde technologie die een soort onzichbare tatoo (dus geen chip) kan aanbrengen. Daardoor zijn mensen niet traceerbaar, maar kan afgelezen worden of iemand gevaccineerd is. Iets heel anders dus.

Andere complottheorieën richten zich op farmaceutische bedrijven. Hoewel kritiek op het doorgeschoten winstbejag van deze industrie terecht is, gaan de complottheorieën veel verder. Ze suggereren dat de coronacrisis is gefabriceerd zodat farmaceutische bedrijven miljarden kunnen binnenhalen met het ontwikkelen van een (onnodig) vaccin. Dat zou dus betekenen dat allerlei regimes die elkaar naar het leven staan, onder de tafel samenwerken om de suggestie van een epidemie in stand te houden, zodat de zakken van een paar multimiljonairs gevuld kunnen worden. Dat is te absurd voor woorden. Farmacautische bedrijven gaan hier ongetwijfeld aan verdienen, maar er zijn veel meer veel verliezers van deze epidemie, waaronder de wereldeconomie en allerlei regerende partijen die in het nauw komen. Het is bizar te denken dat de gezamelijke overheden samenzweren om de wereldeconomie, educatie en het openbare leven op te offeren voor de farmaceutische industrie.

Dan heb ik het nog niet eens gehad over de suggestie dat met het covid-vaccin het teken van het beest geinjecteerd wordt, of dat vaccines worden gemaakt die mensen moeten beschermen ‘tegen religie’. In het verlengde daarvan zijn er de theorieën dat de coronacrisis expres wordt overdreven zodat kerken moeten sluiten.

Het is ongetwijfeld waar, dat deze crisis, net als bijvoorbeeld de aanslagen van 11 september, aangewend zal worden door bepaalde overheden om vrijheden in te perken en privacy aan te tasten. Daar moeten we zeker voor waken en waar nodig verzet tegen bieden. Maar dat is iets anders dan dat deze aanslagen en epidemieën met dit doel in scène gezet worden. Laten we ons verstand gebruiken, en nuchter en waakzaam zijn.

Dat geldt ook voor de beslissing waarvoor we waarschijnlijk in de nabije toekomst komen te staan wat betreft het laten vaccineren van onszelf en onze kinderen. Er zijn risico’s aan het zo snel ontwikkelen van een vaccin, die we in onze afweging mee moeten nemen. Ik ben dan ook geen voorstander van een verplicht vaccin. Maar we mogen er vanuit gaan dat deze vaccinaties niet ontwikkeld zijn met allerlei duistere bijbedoelingen, maar om mensen te beschermen tegen ziekte en de maatschappij weer op de rails te krijgen. Ook hierin past het christenen om de overheid te steunen en waar nodig bij te sturen.

7 thoughts on “De vaccinatie en het complot

 1. De Evangelische en Protestantse wereld is het Bijbelse Spoor nu geheel bijster geraakt als ik in Xandernieuws lees:

  ‘Als je echt gelooft, dan laat je je vaccineren met het omstreden Covid-19 Vaccin.

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/evangelische-coalitie-vs-roept-alle-christenen-op-het-covid-19-vaccin-te-nemen/

  Als je echt gelooft in het evangelie van Jezus Christus, dan draag je mondkapjes, hou je anderhalve meter afstand, corrigeer je ‘desinformatie’ en ‘complot-theorieën’, en laat je je vaccineren, zo dragen de christelijke leiders de gelovigen op. De handtekeningen van Bill Gates, Marc Zuckerberg, George Soros, paus Franciscus en CDA-minister Hugo de Jonge staan er nog nèt niet onder.”

  De aanjagers achter de schermen zijn inderdaad de Paus en zijn Jezuïeten, de Wereldraad van kerken die het SoW-proces deed uitmonden in de vrijzinnige PKN.

  Vergeet ook niet: Paus/Moslim vriendelijke omroepen EO en NCRV en de verwaterde chr. kranten Trouw en Nederlands Dagblad die 7 jaar geleden fuseerde met de Roomse Volkskrant.

  Vier gebeurtenissen, die grote afgang begon in 2003 en die staan nog helder op mijn netvlies omdat wij toen ook weigerden om met die vrijzinnige PKN mee te doen. Wij waren onder de 55.000 gelovigen en vele predikanten die woest waren over dat bedrog en de SoW voorgoed zonder spijt verlieten.

  Wat bleek al snel na 2003? Geloof het of niet, op zaterdag 6 Oktober 2012 werd er met 3000 misleide gelovigen van allerlei signatuur in Den Haag, op het Malieveld in blubber en regen een Verbond met Rome gesloten, met bisschop de Korte als RK. afgevaardigde, Arjan Plaisier, scriba PKN en namens de Evangelischen met Andries Knevel, Willem Ouweneel van EO – en Peter Sleebos namens de Evangelische Gemeenten.

  Nog veel meer Ontsteltenis volgde voor BijbelGetrouwe gelovigen: In 2017 werd de Paus notabene aangeroepen als leider van de Wereldkerk in tegenwoordigheid van de Duitse Kanselier, Angela Merkel in Wittenberg/Duitsland, een Gotspe: dit vond plaats tijdens de viering van het 500-ste herdenkingsjaar 1517 van Maarten Luther en de Reformatie. De hemel keek met afschuw toe hoe 500 jaar Reformatie ten onder ging.

  Ook op dezelfde dag in de Domkerk van Utrecht, waar Koning Willem Alexander Eregast was, omringd door opgetogen vrijzinnige Protestanten en Evangelischen! De ontelbare Martelaren van de Roomse Inquisitie en de Islamitische Sharia schreeuwden luidt om Wraak. Openbaring 6.

  Het werd nog donkerder: De Argentijnse Paus Bergoglio werd in 2018 door duizenden vrijzinnige gelovigen van allerlei signatuur in Genève Zwitserland, notabene in het Gereformeerde bolwerk [Calvijn] tijdens de viering van het 70-jarig Jubileum van de Wereldraad van kerken [590 miljoen Christenen] als een Vorst onthaald en welkom geheten!!!

  De Januskop van De Wereldraad van Kerken, [Genėve-Rome-Mekka] ontneemt Israël het bestaansrecht [middels economische BDS-campagne, koop niet bij Joden] en noemt haar een bezettingsmacht die Palestijnen ontmenselijkt.

  Is dat zo? Lees het boek van Peter Siebelt:
  Modus Operandi. De pro-Palestijnse Lobby en de kruistocht van de Kerken.

  Lees ook het boek van Tom S. van Bemmelen:
  150 Palestijnse Fabels – Feiten voor een beter begrip van het conflict tussen Arabieren en Israël.

  Ik las ook het boek van Syp Wynia: Tegen de Onzin.

  De toegenomen oprukkende demonische Vervangingstheologie van de kerkvaders, roomse en protestanten maakt in 2020 de weg vrij voor een nieuwe Holocaust. De Duitse Paus Ratzinger sprak notabene bij de Klaagmuur in Jeruzalem:

  de RKK heeft zichzelf altijd als de opvolger van Israël beschouwd, en ONTKENT daarom het Bijbelse Recht van de Joden om in hun eigen land te mogen wonen.

  Paulus leerde wel beter in Romeinen 9 t/m 11. De Joodse Jeshua leerde al dat het HEIL niet uit Rome of Mekka komt maar uit de Joden en Jeruzalem!!!
  Johannes 4:22 en Psalm 48 en 132.
  Lees ook Openbaring 7, 14 en 19.

  1. Nou, nou, het hier geschrevene door Bastiaan getuigd er ook niet erg van dat wij het joodse volk tot jaloersheid zouden verwekken .

   1. @Kees Krul. Spreekt u niet in raadselen? Kunt u precies aangeven wat u bedoelt met uw opmerking het Joodse volk tot jaloersheid verwekken?

    In mijn laatste alinea schreef ik: Paulus leerde wel beter in Romeinen 9 t/m 11. De Joodse Jeshua leerde al dat het HEIL niet uit Rome of Mekka komt maar uit de Joden en Jeruzalem!!!
    Johannes 4:22 en Psalm 48 en 132.
    Lees ook Openbaring 7, 14 en 19.

    Duidelijk toch?

 2. “Maar we mogen er vanuit gaan dat deze vaccinaties niet ontwikkeld zijn met allerlei duistere bijbedoelingen…” En dan ook nog even het christen-zijn koppelen aan het steunen van de overheid… Toe maar.
  En ja hoor, daar heb je ‘m: de stellers van kritische vragen labelen als complotdenkers. Misschien moet Kim maar eens beginnen met het trackrecord na te gaan van Bill Gates en zijn mislukte vaccinatieprogramma’s. Of zich eens afvragen of openlijk pleiten voor depopulatie, abortus zien als healthcare en de abortusindustrie een warm hart toedragen, zaken zijn die ons geruststellen.
  Of, om dichter bij huis te blijven, misschien moet zij zich afvragen of iemand als Ab Osterhaus die de champagne ontkurkte bij het eerste geval van Mexicaanse griep (toen noemden we het beestje nog bij de naam): hoera er was iemand “Kneiterbesmet!” Hij blij dat hij z’n vaccins kwijt kon. Die bleken later overigens voor niets te zijn aangeschaft.
  Als Kim in de tijd van de Farao die Israël niet welgezind was geleefd had, zou ze beslist de overheid gesteund hebben, omdat zij zich zo’n groot kwaad als baby’s verdrinken in de Nijl niet had kunnen voorstellen. En wie zoiets geopperd zou hebben had ze vast complotdenker genoemd.
  Ze zou vast ook dat gebod van Darius om dertig dagen alleen iets van de Koning te verzoeken als onschuldig bestempeld hebben (want ja de overheid hè). En ze zou wie doorzag waar dit toe leiden zou als complotdenker bestempeld hebben. (Was er dan geen complot?) Maar Daniël kwam wel in de leeuwenkuil terecht…
  Dream on Kim.

 3. Het vaccin tegen Covid 19 is gebaseerd op geaborteerde foetussen. Australische aartsbisschoppen waarschuwen terecht! Astra Zenica zal deze info niet geven en zo wel, zullen veel mensen hun schouders ophalen. En in de abortusindustrie én farmaceutische industrie wordt veel geld verdiend aan ‘zwangerschapsprodukten’. Er is veel duisternis in deze wereld! Wij zullen ons bewust niet laten inenten met dit vaccin. Uit respect voor het ongeboren leven en uit respect voor God, de Schepper van ons allen. Aan Hem hebben we ook eens verantwoording af te leggen. Liever verbeteren we ons immuunsysteem door het innemen van zink, selenium, vitamine D3, vit. C, B12 en magnesium.

 4. En zo lees je elke dag weer nieuwe onzin. Het grootste probleem is misschien nog wel dat de meeste mensen het aan technische kennis ontbeert. Vaccins gebaseerd op foetussen is gewoon volledige onzin. Dan weet je niet wat een virus is en wat een virus doet. Als je dat wel weet, dan weet je dat Virus een stukje DNA-achtig materiaal is, wat een levende cel nodig heeft om zich te vermenigvuldigen. En dan weet je ook dat een vaccin zo werkt dat het dat stukje DNA weet te herkennen en onschadelijk te maken.

  Net zo dom is de gedachte dat het technisch mogelijk zou zijn om een chip te injecteren, waarmee je mensen kunt manipuleren. Die techniek bestaat domweg niet.

  En zo kan een gepensioneerde viroloog in een column op Youtube beweren dat er zoveel honderd wetenschappelijke publicaties zijn die bewijzen dat aerosolen een heel grote rol spelen. Hij doet dat door in het filmpje te googlelen naar covid-19 en aerosolen. De eerste hit die in beeld komt, bewijst het tegendeel. Want dat zegt nu net “contact, grote druppels en mogelijk aerosolen”. En iedereen is letterlijk ziende blind en slikt wat de viroloog zegt voor zoete koek.

 5. Beste mensen van Zaut.org

  Dit is geen reactie op het artikel over het Covid-19 vaccin. Wel op het artikel van Krijn de Jong over de Theoloog des Vaderlands, Samuel Lee, die erg opkomt voor de LHGTB-gemeenschap.
  Onder dát artikel konden nog geen reacties geplaatst worden. Daarom doe ik het maar zo. Willen jullie mijn reactie onder het juiste artikel plaatsen? Dit is mijn reactie:

  In het Midden Oosten krijgen christenen, die de islam vaarwel hebben gezegd, het erg zwaar. Doodsbedreigingen zijn dan heel ‘normaal’. Wel in het kader van wat Jezus zélf zegt over de prijs die je moet betalen om Hem te volgen. Ongetwijfeld is Samuel Lee bekend met dit alles. In het ‘vrije’ westen komt steeds meer druk te liggen op christenen die de regenboogvlag-ideologie niet omarmen, omdat ze willen vasthouden aan wat God zegt in de Bijbel over o.a. homoseksualiteit en geschapen zijn als man of als vrouw.
  Die visie mag steeds minder verkondigd worden en leidt al tot rechtszaken in bv. Groot-Britannië en Duitsland (Bremen). Jammer en onbegrijpelijk dat ik Samuel Lee daarover niet hoor. Terwijl op dit punt groeiende druk en mogelijke vervolging steeds realistischer worden voor Europese christenen. Gelukkig bidden christenen in het Midden Oosten veel voor de kerk in Europa. Dat we staande zullen blijven in trouw aan Gods Woord!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *